



MINISTERUL EDUCAȚIEI ȘI CERCETĂRII INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN VASLUI Strada Donici, nr. 2

Tel.: 0235/311.928 // Fax: 0235/311.715, 0235/319.234

e-mail: isjvaslui@isjvs.ro https://isj.vs.edu.ro

HCA, NR. 21/14.01.2025

Avizat, Inspector Scolar General Prof. Ana-Castiana Botan

COMISIA JUDEȚEANĂ A SPORTULUI ȘCOLAR

PREȘEDINTE:

Inspector Școlar General ISJ Vaslui- Prof. Ana-Cristiana Botan

PREȘEDINTE EXEDCUTIV: Inspector pentru Educație fizică și sport- Prof. Luminița Mihaela Vîrlan

VICEPREȘEDINȚI:

Prof. Marius Păcuraru

Expert Superior DJTS - Virgil Ghergut Consilier Tineret DJTS - Mihai Angheluţă

SECTRETAR:

Prof. Florin Cucu

MEMBRI:

- Presedintele Asociației Județene de Atletism Prof. Lucian Bolgar
- Președintele Asociației Județene de Fotbal Bogdan Gheorghiță
- Președintele Asociației Județene de Handbal Prof. Ramona Popa
- Președintele Asociației Județene de Oină Prof. Reclaru Costel
- Președintele Asociației Județene de Rugby prof. Ciprian Popa
- Președintele Asociației Județene de Șah Prof. Scarlat Gică
- Președintele Asociației Județene Sportul Pentru Toți- Prof. Elena Anușca- Doglan
- Director Direcția Județenă pentru Sport și Tineret Vaslui ing. Răducu Tatu
- Director Liceul cu Program Sportiv Vaslui- Prof. Ramona Pavel
- Director Clubul Sportiv Școlar Bârlad Prof. Ana-Maria Iordache
- Director Clubul Sportiv Viitorul Vaslui- Alioșa Axinte
- Medic Medicină Sportivă Spitalul Județean de Urgență Vaslui- Dr. Marius Petre
- Instituția Prefectului Vaslui
- Biroul Activități Culturale și Sportive Primăria Municipiului Vaslui- Ramona Ailoaei
- Director Executiv Inspectoratul Județean de Poliție Locală- Tilici Nicolae
- Inspector Şef Inspectoratul Județen de Jandarmerie- Col. Florin- Cătălin Bărbuță
- Prof. Mircea Scripcaru
- Prof. Vasile Lupu
- Prof. Bogdan Jora
- Prof. Costel Săcălean
- Prof. Costel Boitan
- Redactor sportiv- Cristian Lapa





MINISTERUL EDUCAȚIEI INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN V A S L U I TELEFON: 0235/311928/ FAX: 0235/311715

e-mail: isjvaslui@isj.vs.edu.ro website : http://isj.vs.edu.ro

> Avizat, Inspector Scolar General Prof. Ana- Cristiana Botan

COMISIILE PE DISCIPLINE SPORTIVE ÎNVĂȚĂMÂNT LICEAL ȘI PROFESIONAL

ATLETISM

PREȘEDINTE: Prof. Bistriceanu Răzvan VICEPREȘEDINTE: Prof. Hăulică Dragoș

SECRETAR: Prof: Bolgar Lucian

MEMBRI: Prof. Doina Creţu, Ciuraru Daniela, Anușca-Doglan Lucian Dan, Hristea

Cosmin

BASCHET

PREȘEDINTE: Prof. Boitan Georgeta VICEPRESEDINTE: Prof. Scripcaru Mircea

SECRETAR: Prof. Florin Cucu

MEMBRI: Prof. Reclaru Costel, Mozara Cristi, Grigoruță Anca, Archip Ana Maria, Vieru

Luiza, Ciulei Dragoș, Hristea Cosmin, Sălceanu Ovidiu

BADMINTON

PRESEDINTE: Prof. Săcăleanu Costel

VICEPREȘEDINTE: Prof. Săcăleanu Carmen

SECRETAR: Prof. Popovici Alina

MEMBRI: Prof. Prodan Laurențiu, Munteanu Ernest, Tătaru Roxana Bianca, Valeriu

Frumuz

FOTBAL

PREȘEDINTE: Prof. Chiochiu Ionuț Valentin VICEPRESEDINTE: Prof. Racoviță Adrian

SECRETAR: Prof: Danciu Bogdan

MEMBRI: Prof. Oasenegre Viorel, Sălceanu Ovidiu, Danciu Bogdan, Tătaru Marian,

Anușca Doglan Cristian, Beldiman Răzvan, Botez Costinel, Pană Gabriel, Tătaru Mihai, Ciulei

Dragos, Gheorghiță Andrei

HANDBAL

PREȘEDINTE: Prof. Chirilă Gabriel VICEPREȘEDINTE: Prof. Cucu Florin

SECRETAR: Prof: Popa Ramona

MEMBRI: Prof. Todireasa Adrian, Liteanu Mihaela, Vieru Luiza, Dăniciuc Gabriel, Ostan

Maria, Ferlovici Florin, Reclaru Costel, Butunoi Marius

OINĂ

PRESEDINTE: Prof. Reclaru Costel

VICEPREȘEDINTE: Prof. Dumitrașc Nely

SECRETAR: Prof: Popa Gigi

MEMBRI: Prof. Mihăilă George, Negru Valeriu

RUGBY

PREȘEDINTE: Prof. Tufaru Dan,

VICEPREȘEDINTE: Prof. Popa Ciprian SECRETAR: Prof: Postolache Narcis

MEMBRI: Prof. Gîmbuță Marius, Ibănescu FlorinReclaru Costel, Dumitrașc Ionel

ŞAH

PREȘEDINTE: Prof. Boitan Costel VICEPREȘEDINTE: Prof. Scarlat Gică SECRETAR: Prof. Săcăleanu Costel

MEMBRI: Prof. Deliu Dan, Boitan Costel, Munteanu Ernest, Săcăleanu Carmen, Grigoruță

Anca, Mărgărint Valerica, Dumitrașc Ionel

TENIS DE MASĂ

PREȘEDINTE: Prof. Jora Bogdan

VICEPREȘEDINTE: Prof. Danciu Bogdan

SECRETAR: Prof: Stoica Lucian

MEMBRI: Prof. Săcăleanu Costel, Ciuraru Daniela, Liteanu Mihaela, Anușca Doglan

Cristian, Reclaru Costel, Petrea Florin

VOLEI

PREȘEDINTE: Prof. Săvescu Carmen VICEPREȘEDINTE: Prof. Voinea Gina SECRETAR: Prof: Bistriceanu Răzvan

MEMBRI: Prof. Archip Ana Maria, Frumuz Valeriu, Cocea Ionela, Boitan Costel

Comisiile pe discipline sportive sunt constituite conform Regulamentului de Organizare și desfășurare al Competițiilor Sportive Școlare.

Anexă la Ordinul Ministrului Educației Nr. 4196/03.08.2020

Inspector Școlar pentru Educație Fizică și Sport Prof. Vîrlan Luminița Mihaela







MINISTERUL EDUCAȚIEI INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN V A S L U I TELEFON: 0235/311928/ FAX: 0235/311715

e-mail: isjvaslui@isj.vs.edu.ro website : http://isj.vs.edu.ro

> Avizat, Inspector Scolar General Prof. Ana- Cystiana Botan

COMISIILE PE DISCIPLINE SPORTIVE ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR ȘI GIMNAZIAL



ATLETISM

PREȘEDINTE: Prof. Hăulică Dragoș

VICEPREȘEDINTE: Prof. Anușca Doglan Lucian Dan

SECRETAR: Prof: Pîslaru Ionut

MEMBRI: Prof. Bogos Elena, Pintilie Viorica, Bolgar Lucian, Pîslaru Ionuț

BADMINTON

PREȘEDINTE: Prof. Săcăleanu Costel

VICEPREȘEDINTE: Prof. Săcăleanu Carmen

SECRETAR: Prof. Popovici Alina

MEMBRI: Prof. Prodan Laurențiu, Munteanu Ernest, Tătaru Roxana Bianca, Valeriu Frumuz, Epure Daniel, Furcoi Mădălina, Vieru Luiza, Boitan Georgeta, Săvescu Carmen

BASCHET

PREȘEDINTE: Prof. Scripcaru Mircea VICEPREȘEDINTE: Prof. Grigoruță Anca

SECRETAR: Prof: Archip Ana Maria

MEMBRI: Prof. Cucu Florin, Sălceanu Ovidiu, Bighiu Carmen, Sârbu Alexandru

FOTBAL

PREȘEDINTE: Prof. Lupu Vasile

VICEPREȘEDINTE: Prof. Epure Daniel

SECRETAR: Prof: Radu Ilie

MEMBRI: Prof. Oasenegre Viorel, Tătaru Marian, Stoica Lucian, Cicoveanu Andrei, Chiochiu Ionuț Valentin, Botez Costinel, Mangu Ovidiu, Pîslaru Ionuț, Ciobanu Manuela

HANDBAL

PREȘEDINTE: Prof. Zaharia Alexandru VICEPREȘEDINTE: Prof. Volocariu Neculai

SECRETAR: Prof. Ghenghea Cecilia

MEMBRI: Prof. Hagiu Sebastian, Popa Ramona, Barbu Mădălin, Stoian Andreea,

Săcăleanu Carmen, Novac Tiberiu, Grădinaru Marian, Popa Gigi, Ferlovici Florin, Ilie Radu

OINĂ

PREȘEDINTE: Prof. Popa Gigi

VICEPREȘEDINTE: Prof. Reclaru Costel

SECRETAR: Prof: Mihăilă George

MEMBRI: Prof. Dumitrașc Nely, Negru Valeriu

RUGBY

PREȘEDINTE: Prof. Popa Ciprian VICEPREȘEDINTE: Prof. Tufaru Dan SECRETAR: Prof: Gîmbuță Marius

MEMBRI: Prof. Jora Bogdan, Ilieș Simona, Teodorescu Cicerone, Mironescu Elena,

Tătaru Roxana, Dumitrașc Ionel, Păcuraru Marius, Ilieș Simona,

SAH

PREȘEDINTE: Prof. Săcăleanu Costel VICEPREȘEDINTE: Prof. Scarlat Gică SECRETAR: Prof: Săcăleanu Carmen

MEMBRI: Prof. Prodan Laurențiu, Florescu Mariana, Munteanu Ernest, Scarlat Gică,

Zaharia Violeta, Furcoi Adnana Mădălina, Bighiu Carmen, Dumitrașc Ionel, Ghenghea Cecilia

TENIS DE MASĂ

PREȘEDINTE: Prof. Jora Bogdan

VICEPREȘEDINTE: Prof. Stoica Lucian SECRETAR: Prof: Ghenghea Cecilia

MEMBRI: Prof. Săcăleanu Costel, Deliu Dan, Mocanu Cătălin, Florescu Mariana, Epure

Daniel, Furcoi Mădălina, Bighiu Carmen, Mironescu Elena

VOLEI

PREȘEDINTE: Prof. Enache Cristinel

VICEPRESEDINTE: Prof. Florescu Mariana

SECRETAR: Prof: Frumuz Valeriu

MEMBRI: Prof. Săvescu Carmen, Archip Ana Maria, Stoica Lucian, Ilies Simona, Popa Gigi

Comisiile pe discipline sportive sunt constituite conform Regulamentului de Organizare și desfășurare al Competițiilor Sportive Scolare.

Anexă la Ordinul Ministrului Educației Nr. 4196/03.08.2020

Inspector Școlar pentru Educație Fizică și Sport Prof. Vîrlan Luminița Mihaela

